Можеби е еден од најмоќните суперхерои во универзумот, но за фудбал не го бива (ВИДЕО)

Крис Хемсворт е еден од најпопуларните актери во светот, кој го толкува ликот на суперхеројот Тор. Австралијанецот се обиде да поигра малк фудбал и покажа дека е тотален антиталент. Очигледно прв пат другарува со фудбалската топка и дефинитивно подобро му оди глумењето.