Луда прослава - се качи на трибина да си аплаудира себеси! (ВИДЕО)

Досега сме виделе безброј луди прослави на гол, но она што беше забележано во романската втора лига ги поместува границите. На натпреварот помеѓу Херманштат и Орадее, кој домаќинот го доби со 4-0, третиог гол остави најголем впечаток. Стефан Бланару постигна гол и потоа се качи на трибината и себеси си даде аплауз...