Јаховиќ изнуди пенал, а Ето стрелаше прецизно за Коњаспор! (ВИДЕО)

Македонскиот репрезентативец Адис Јаховиќ беше најзаслужен за почетното водство на Коњаспор, откако врз него беше изнуден пенал, кој успеа да го реализира Ето во 21. минута.