И најголемите ѕвезди ќе му аплаудираат: Страшна мајсторија на футсал од слободен удар (ВИДЕО)

Името на Чави Молас во фудбалскиот свет не значи ништо, ама овој футсалец ги има своите пет минути слава, откако ептен мајсторски даде гол од слободен удар и тоа преку жив ѕид, кој стоеше на само два метра од него. Молас игра за Сент Адриа и се натпреваруваше на турнирот „ФИФА Стрит Тотал“.