Хорор во Аризона - судир со крава при брзина од 180 км/ч! (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави застрашувачка снимка од момент при судир на автомобил со крава во текот на трката Паркер 425 која се одржува во Аризона. Возачот на еден од автомобилите возеше со брина од преку 180 километри на час низ пустина во Аризона, а во еден момент одеднаш две крави истрчаа пред него...