Хит на ЗОИ: Олимписки глупирања на Швајцарците во Пјонгчанг (ВИДЕО)

Коментар не е потребен. Ама Швајцарците прописно ги изнасмеаа сите во јужнокорејски Пјонгчанг. Вистински хит се, особено, фристајлерот кој со рака се качи по ескалаторот.