Даде погодок и го скрши голот! (ВИДЕО)

Во Австралија беше постигнат погодок, а фудбалерот кој реализираше успеа да го скрши голот. Сепак, голот на важеше поради офсајт и натпреварот одредено време беше во прекин додека не се санира голот.