Да му подзавидат Фалкао и Рикардињо: Голман со невиден лоб даде гол на футсал меч (ВИДЕО)

Овој голман изгледа присилно стои меѓу диреците, кога има ваква магија во нозете, па успева од слободен удар на футсал меч да даде спектакуларен гол, каков што би му подзавиделе и еден Фалкао или Рикардињо, најголемите мајстори во мал фудбал во историјата.