Брутална тепачка за време на трка во картинг (ВИДЕО)

Неверојатни сцени се случија во Бразил за време на една трка во картинг, кога двајца возачи влегоа во меѓусебна физичка пресметка. Двајцата се бореа за втората позиција на трката во која водеше поранешниот Формула 1 возач, кога излегоа од трката и почнаа да се тепаат.