Во Русија и тоа е возможно: Мечка означи старт на фудбалски натпревар (ВИДЕО)

Во руската трета фудбалска лига викендов мечка означи старт на натпреварот помеѓу Машук и Ангушт Назран. Да, добро прочитавте, мечка!

Ако помисливте дека имате видено сè на фудбалските терени, помислите уште еднаш.