Срамна конверзација на секретарот на А. Пандев со судиите во Кратово (ВИДЕО)

Ако не сте имале прилика да чуете како се пцујат офицјалните фудбалски работници во Македонија, снимкава ќе ви разјасни сѐ. Секретарот на Академија Пандев во дијалог со судиите на мечот со Силекс во Кратово... Арсеналот пцости е од најгаден карактер, не препорачуваме малолетни да слушаат...

Фото и видео: Аберџија