Нејмар ужива на Ибица во јахта со многу згодни девојки (ФОТО)

Бразилскиот фудбалер Нејмар ужива на одмор на Ибица каде што на јахта друштво му прават многу згодни девојки.

Според фотографиите на социјалните мрежи може да се забележи дека Нејмар е расположен, насмеан и ужива во убавото друштво.

Нејмар со една од дамите имаше и близок однос, а фоторепортерите го сликале Бразилецот како неколку пати разменува нежности со дамата.