Најзгодната кошаркарка го покажа меѓуножјето и нејзиниот задник (ФОТО)

Една од најзгодните кошаркарки Валентина Вињали најмногу се прослави по провокативните фотографии, кои ги објавува на Инстаграм.

Во меѓувреме, Валентина доби повик да учествува во познато италијанско реално-шоу, па ја прифати поканата.

Таа доминира во реалното шоу, а во еден момент камерата го „фати“ нејзиното меѓуножје, а потоа и згодниот задник.