Малколм само што дојде во Русија, па почна да се глупира – настрада судијата (ВИДЕО)

Бразилецот Малколм дојде во Зенит за 40 милиони евра од Барселона и не му требаше многу во Санкт Петербург за да направи циркус и да се изглупира. На последниот меч за Зенит, така мајсторски го погоди судијата, што урнебесна е реакцијата на арбитарот. А, сите во Русија останаа збунето што сакаше да направи Малколм?