Француските навивачи полудеа од радост на социјалните мрежи откако ги видоа дресовите со кои нивната репрезентација ќе настапи на Светското првенство во Русија ова лето. 

Дизајнирани од „Најк“ дресовите се во две варијанти, темно сина и бела. Барем засега повеќе пофалби има за белиот дрес, но мора да се истакне дека и синиот воопшто не е лош.