Бешикташ ја има најсекси навивачката на свет – секој ден објавува перверзни слики (ФОТО)

Иако нема допирна точка со Турција, Наташа Томсен од Данска е голема навивачка на истанбулски Бешикташ, која секојдневно ги збудалува навивачите на црно-белите, со објавување на секси и перверзни фотографии на социјалните мрежи.

Веќе има статус на секс-симбол и најсекси навивачка на светот, а многу често се слика провокативно и во дресот на Бешикташ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a girl in a shirt🤗

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤡

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you help me with this 🍑lift ?

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Friday😏

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

roadtrip??

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who remember this one? 🙃

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plain and ordinary Bitch face #takeitorleaveit

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a bad face day🤪

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can i have your attention please.

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Putting on heels is not as easy as it looks...

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on