Леброн Џејмс доби огромен билборд во Лос Анџелес (ФОТО)

Како што беше случај во Кливленд, така од денеска и во Лос Анџелес една цела зграда е прекриена со билборд на Леброн Џејмс. 

Истиот е поставен во близина на „Стејплс центарот“ и делува навистина импресивно. Билбордот е дел од маркетинг кампањата на неговиот главен спонзор „Најк“.