Ѕвезда на Лејкерс тргна да игра со погрешни шорцеви (ВИДЕО)

Мајкл Бизли нема преголема минутажа во редовите на Лос Анџелес лејкерс, па очигледно веќе и заборавил на опремата за натпревар. 

Утринава се подготвуваше да влезе на паркетот со погрешни шорцеви, односно ги носеше оние за тренинг, а не официјалните за натпревар. Кога забележа дека опремата му е нецелосна истрча во соблекувалната да се пресоблече.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michael Beasley was about to check into the game with practice shorts on. 😭😭😭

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on