Стравичен судир - автомобил се преполови на половина по силен удар во дрво! (ВИДЕО)

Возачот Валентина Томасело некако успеа од навистина стравичен судир да излезе со релативно лесни повреди, иако беше „катапултирана“ од својот автомобил и заврши на покривот на друг, па падна на земја. Оваа несреќа се случи на Тојот Грандпри, на патеката во Санто Доминго, Доминиканска Република.