Белгиец имаше страшна несреќа на рели, но заработи само - гребнатинка! (ВИДЕО

Во текот на осмото рели во Чиле, Тјери Нојвил и Николас Жилсул од Белгија имаа страшна несреќа на патеката, откако нивното возило почна да се превртува неколку пати.

Сцената беше страшна за гледање, но за среќа двајцата возачи поминаа речиси неповредени бидејќи само Нојвил имал гребнатинка на ногата.