Сите сме фокусирани на последниот меч во Лигата на Европа меѓу Атлетико Мадрид и Олимпик Марсеј, кој ќе го реши шампионското прашање, а нема сомнеж дека големо внимание на трибините ќе привлечат и девојките на фудбалерите.

Една од најпознатите девојки е Памела Андерсон, која е во врска со играчот на Марсеј, Адил Рами.

Меѓутоа, конкуренција ќе има од атрактивната Беатриз Еспејел, поубавата половина на фудбалерот на Атлетико, Коке.