Најлуд гол во историјата: Од корнер сите даваат гол со глава, а тој со – задникот (ВИДЕО)

Ваков гол тешко се објаснува, како и поентата зашто некој би се обидел со задник да погоди во мрежата по корнер, кога нормално фудбалски тоа да го направиш со глава. Освен ако не е поентата да се понижи противникот. Едно видео од средношколски фудбалски меч во САД стана хит поради лудиот погодок.