Циркус во Холандија: Судија случајно даде гол, па си го – призна (ВИДЕО)

Дуелот во холандската четврта лига помеѓу Харкемасе Бојс и Хек донесе невиден циркус, откако судијата на мечот се запиша во листата на стрелците во триумфот на домаќините со 4-2. Судијата случајно погоди во мрежата и не чекаше многу за да свирне на центарот и да ги со признае голот.