Еден познат јутјубер, Халид ел Вард е познат по преработка на фотографии, а во едно од своите видеа направи многу фотомонтажи во кои познатите фудбалери ги претвори во жени.

Лионел Меси и Кристијано Роналдо се дел од другите „жртви“ кои се најдоа во видеото на јутјуберот.