Доаѓањето на хрватскиот репрезентативец Матео Ковачиќ на едногодишна поајмица во Челси ги израдува Англичаните поради неговата убава сопруга.

Станува збор за Изабел Ковачиќ, која наскоро ќе се пресели во Лондон. „Дејли стар“ за прекрасната Изабела напиша дека е позната во својата татковина поради нејзината бујна коса и често ја споредуваат со Шакира.

Штом се појави веста дека Ковачиќ замина на едногодишна позајмица во Лондон, англиските навивачи не пропуштија можност за да и посакаат добродојде на Изабел на нејзиниот Инстаграм.