Александре Лаказет е нов фудбалер на Барселона? (ФОТО)

На официјалната интернет-страница на фудбалскиот клуб Барселона стои дека Александре Лаказет од Арсенал е дел од тимот на „каталонците“. 

Неговото име се појавува во делот каде се сите фудбалери кои се дел од шпанскиот шампион.

Дали Барселона се подготвува за сензационална објава на нов трансфер или се работи за некаква грешки на интернет страницата, останува да видиме.