Ѓоковиќ и италијанскиот новинар - втор дел! (ВИДЕО)

Новак Ѓоковиќ го изнасмеа целиот свет кога по освојувањето на Австралија опен се шегуваше на сметка на еден италијански новинар. 

Србинот на фантастичен начин го имитираше неговото прашање на англиски со италијански акцент и не можеше да престане да се смее. Истиот тој новинар Убалдо Скангато повторно му постави прашање на Ѓоковиќ во пресрет на мастерсот во Монте Карло.

Ѓоковиќ не можеше да е воздржи и повторно се изнасмеа и се потстети на моментот од Австралија опен. Прашањето е на 9:02 минути.

Вака беше пред неколку месеци на Австралија опен.