Доживеа страшен нокаут, па остана да лежи неколку минути во рингот (ВИДЕО)

Хуан Архулета го нокаутираше Едуард Дантас во брутална Белатор 222 борба одржана во „Медисон Сквер Гарден“.

Архулета така стигна до 18 победа во кариерата, а несреќниот Дантас остана да лежи во рингот неколку минути, по што успеа да стане и да го напушти истиот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jarchmma continues his winning streak and takes it to 18 straight wins! #Bellator222

A post shared by Bellator MMA (@bellatormma) on