Најсексапилната УФЦ-борба во историјата и официјално е договорена, па Рејчел Остовиќ и Пејџ Ванзант ќе се борат на 19. јануари 2019. година.

Тоа ќе биде првиот УФЦ-настан во наредната година, а борбата на девојките едвај је чекаат многу навивачи.

Рејчел се има борено само двапати во УФЦ, додека Пејџ имаше седум борби, односно четири победи и три порази.