Скокна како пантер низ целта за да победи на трката! (ВИДЕО)

Првенството во атлетика во Тексас беше одржано вчера на стадионот „Џон МекДонел“, а победи Инфините Такер, кој славеше на оригинален начин.

Кога забележа дека може да остане без првото место, Такер реши да скокне низ целта, па така освои златен медал пред тимскиот колега Роберт Грант.